+358 40 060 9883 | info@tulosperinta.fi

SIIRRÄ SAATAVASI PERINTÄÄN!

TEE TOIMEKSIANTO
VELALLISASIAKAS

Olemme kotimainen täyden palvelun perintätoimisto. Kiinnitämme erityistä huomiota palvelun laatuun, yksityiskohtiin ja avoimuuteen.

Yhteydenotto kannattaa aina

Kannattaa soittaa tai lähettää meille viesti, mikäli maksukykysi on tilapäisesti heikko ja mietit, mitä kannattaisi tehdä. Huonoin vaihtoehto on olla tekemättä mitään, jolloin perintä aiheuttaa turhia lisäkuluja. Voit sopia kanssamme maksusuunnitelmasta, jonka sitten vahvistamme sinulle toimeksiantajamme hyväksynnän jälkeen.

Maksettu lasku

Otathan yhteyttä välittömästi, jos olet jo maksanut laskun ja sait meiltä silti maksukehotuksen. Vahvistamme ensin toimeksiantajaltamme maksupäivän ja summan, jonka jälkeen joko lopetamme perinnän aiheettomana tai perimme kulut perintälain mukaisesti, mikäli lasku on maksettu saatavan siirryttyä jo meille.

Jos olet eri mieltä

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli olet eri mieltä laskun määrästä tai perusteesta. On tärkeää, että lähetät lyhyen perustelun sähköpostiimme, jotta voimme välittää sen toimeksiantajallemme selvitettäväksi. Ethän kuitenkaan aiheuta lisäkustannuksia itsellesi perusteettomalla reklamaatiolla. Voit ehdottaa myös maksusuunnitelmaa.